Cookie / süti kezelés | A szigetkozpizza.hu weboldalon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szabott szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.

Adatkezelés

Orexin Kft. - Adatkezelési Nyilatkozat

 

Az OREXIN Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (rövidített neve: Orexin Kft, székhelye: 9173 Győrladamér, Hunyadi u. 4., cégadószáma: 14542491208) szolgáltatása arra irányul, hogy ételt és italt szállítson Önnek házhoz otthonába telefonos megrendelésen keresztül.

Az Orexin Kft. ezen szolgáltatásakor kiemelt gondossággal ügyel arra, hogy az adatkezelés során a megrendelők személyhez fűződő jogait, különösen az információs önrendelkezési jogukat tiszteletben tartsa a vonatkozó nemzetközi, európai uniós és hazai jogszabályok rendelkezései szerint különös figyelemmel az információs és önrendelkezési jogról és információszabadságról szóló 2011. CXII. törvény ( Info.tv. ) rendelkezéseire.

1.      Hozzájárulás

A megrendeléshez Önnek az Orexin Kft. valamely munkatársával telefonos úton kell felvenni a kapcsolatot, amit vezetéknév, keresztnév, lakcím, telefonszám, fizetési mód és a megrendelt termék(ek) nevének megadásával tehet meg.

Megrendelő tudomásul veszi, hogy az adatai törlését az adatkezelőhöz eljutatott nyilatkozattal kezdeményezheti.

2.      Adatkezelési tájékoztató, jogalap

Az adatkezelés jogalapját az Ön hozzájárulása képezi. Statisztikai célra személyes adatai személyazonosításra alkalmatlan módon felhasználhatók, valamint statisztikai célú felhasználásra átadhatók az Ön hozzájárulása nélkül.

Az adatkezelési tájékoztató célja, hogy jelenlegi és jövőbeli Ügyfeleinket tájékoztassuk a kezelt személyes adataik köréről, megismertessük velük az Orexin Kft. adatkezelési és –feldolgozási eljárását, valamint a személyes adatok törlésének lehetőségét biztosítsuk.

Adatait a megrendelés teljesítése után az Ön kérelme nélkül is, legkésőbb 2 nappal töröljük!

3.      Adatok biztonsága

Az Orexin Kft. gondoskodik a kezelt adatok biztonságáról, és ennek megvalósítása érdekében minden ésszerű és szükséges technikai és szervezési intézkedést megtesz. Az Orexin Kft. gondoskodik arról, hogy valamennyi kollégája megismerje a jelen tájékoztatásban foglaltakat, és azt munkája során maradéktalanul betartsa.

4.      Kapcsolatfelvétel

Amennyiben a személyes adatainak kezelésével kapcsolatban kérdése merül fel, vagy úgy véli, hogy az Orexin Kft. nem a jogszabályoknak, valamint jelen tájékoztatóban foglaltaknak megfelelően járt el, a problémák felderítése és mihamarabbi orvoslása érdekében kérjük az alábbi elérhetőségeken lépjen velünk kapcsolatba:

Orexin Kft.

9173 Győrladamér, Hunyadi u. 4.

telefonszám:+3630/499-5656

e-mail cím:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

5.      Adatvédelmi Nyilatkozat módosítása

Az Orexin Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a jelen tájékoztatóban foglaltakat bármikor egyoldalúan módosítsa, amelyről honlapján tájékoztatást tesz közzé.

6.      Adatkezelési Tájékoztató elfogadása

Jelen tájékoztató elfogadásával Ön kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy az Orexin Kft. a tájékoztatóban foglalt szabályok szerint személyes adatait a meghatározott célokból kezelje.

7.      Adatkezelési Tájékoztató hatálya

Jelen tájékoztató 2017.01.01-től hatályos, és visszavonásig érvényes.

PDF formátumban innen tölthető le

Pizza

Hamburger

Hidegtál

Frissen sült

Köret, mártás

Levesek

Döner

Saláta, savanyúság

Tészta

Desszert